Başvuru Kriterleri

Bilişimciler’in vizyonunu, misyonunu, faaliyetlerini destekleyen:

1. Farklı sektör ve alanlarda faaliyet gösteren kurumların/şirketlerin Bilgi Teknolojileri (BT) bölümlerinde çalışanlar üye olmak için başvurabilir.
  2. Üniversitelerde BT bölümlerinde görev alan akademisyenler üye olmak için başvurabilir.
  3. BT alanında faaliyet gösteren üretici/distribütör/çözüm sağlayıcı şirketlerin çalışanları üye olmak için başvurabilir.
  4. BT alanında faaliyet gösteren üretici/distribütör/çözüm sağlayıcı şirketlerin sahipleri/ortakları üye olmak için başvurabilir.
  5. BT alanında çalışan basın mensupları üye olmak için başvurabilir.
  6. BT alanına ilgi duyan kanaat önderleri (Bakanlar, Milletvekilleri, Kamu Kurumları Üst Düzey Bürokratları vb.) üye olmak için başvurabilir.

Başvuru Formu

• Dolduracağınız ad, soyad, şirket/kurum, unvan, ülke/il/ilçe gibi bilgiler web sitesinde de yer alacağından yazım hatası olmadığından emin olduktan sonra gönderiniz.
  • WhatsApp yükledikten sonra başvurunuzu iletiniz, anlık mesajlaşma grubuna eklenmeden üyelik işleminiz tamamlanamaz ve başvurunuz silinebilir.
  • Başvurunuz en kısa sürede değerlendirilerek uygun bulunması durumunda tarafınıza geri dönüş yapılacak ve Üye Numaranız üyelik kabul sırasına göre B000000001, B000000002, B000000003… şeklinde belirlenecektir.
  • Başvurunuzun uygun bulunmaması durumunda doldurduğunuz form silinecektir.
  • Üyelikten ayrılan/çıkarılan kişinin tekrar başvurması durumunda başvurusu kabul edilmez.
  • Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olarak resmi kuruluşu gerçekleştirdikten sonra adayın üyelik başvurusu İlçe Başkanı/Temsilcisi, İl Başkanı/Temsilcisi ya da Üye olan en az 2 kişinin aday olarak göstermesi ile mümkün olabilecek. 1. öncelik olarak adayın çalışma lokasyonunun bulunduğu İlçe Başkanının/Temsilcisinin (varsa zorunlu) aday göstermesi, 2. öncelik olarak adayın çalışma lokasyonunun bulunduğu İl Başkanının/Temsilcisinin (varsa zorunlu) aday göstermesi, 3. öncelik olarak Üyelerin aday göstermesi gerekecek.