BIDER Mobil

BİDER MOBİL’le bilişim ağına sarılıyoruz

Bilişim teknolojilerindeki en yetkin topluluk olma misyonuyla yola çıkan BİDER’de üyeler tek bir mobil uygulama altısında bir araya gelerek Türkiye’nin en büyük bilişim ekosistemini oluşturuyor.

Bilişim sektöründeki öncü topluluk olma amacıyla hareket eden BİDER, bu doğrultuda üyelerini tek bir mobil uygulamayla bir araya getiriyor. Derneğimiz üyeleri BİDER mobil uygulamasıyla bilişim ekosisteminin bir parçası haline geliyor. Uygulama sayesinde bilişim teknolojileri alanında çalışmalar yapan girişimciler, uzmanlar, sektör temsilcileri, öğrenciler bir araya gelerek sektör paydaşlarının mesleki gelişimlerini destekliyor, üyeler arasındaki etkileşimi, yardımlaşmayı, iş birliğini ve ticari ilişkilerini geliştiriyor. Dijital çağa en iyi şekilde ayak uydurmayı amaçlayan BİDER, bu sayede üyelerinin gizliliğini koruyarak, giderek büyüyen bir bilişim ağı yaratıyor. Bu şekilde girişimciler, sektöre dair önemli noktaları uzmanlarından öğrenirken, bilişim şirketleri sektörde faaliyet gösteren nitelikli insan ihtiyacı için bilişim havuzunu kullanabiliyor.

İsterseniz kişisel isterseniz de kurumsal profilinizle katılabileceğiniz BİDER uygulaması sayesinde;

•     Gizli gruplarda son teknoloji trendlerini tartışabilirsiniz
  •     İlgi alanınıza göre sohbet grupları oluşturabilirsiniz.
  •     Sektörel gruplarda kendi ağınızı yaratabilirsiniz.
  •     Vitrin oluşturarak çalışmalarınızı sergileyebilirsiniz.
  •     Girişimleriniz için fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
  •     İş ilanı yayımlayabilir, aynı şekilde iş başvurusunda bulunabilirsiniz
  •     Çalışma gruplarıyla spesifik konularda öncü çalışmalar yapabilirisiniz
  •     Yapay zekayla desteklenen nitelikli içerik akışı elde edebilirsiniz
  •     Etkinlikler düzenleyerek, sizin gibi onlarca kişiyle bir araya gelebilirsiniz

*BİDER uygulaması için oluşturulan kullanıcı bilgileriniz izole edilmiş bir ortamda saklanır ve yetkisiz her türlü erişime karşı korunur.