Anasayfa-E

Oops...
Slider with alias slider 1 not found.

Global Bilişim Derneğiiiii

BİDER sektörün tüm gruplarına eğilen komisyonlarıyla nitelikli bir çözüm platformu oluşturuyor.

ŞİRKETLER KOMİSYONU

Şirketler Komisyonu’nda derneğin kurumsal üyelerini bir araya getirerek, sektöre dair tecrübelerini, hedeflerini paylaşarak bilişimle ilgili toplumsal sorunlara çözüm önerileri geliştiriyor.

GENÇLİK KOMİSYONU

Gençlik Komisyonu üniversitelerde tanıtım çalışmaları düzenleyerek öğrencilerin bilişim sektörünün öncüleriyle bir araya gelmesini sağlar.

BİDER AKADEMİ

BİDER Akademi, yerli ve milli çalışmalara güç katmak, genç yeteneklere, bilişimcilere ve girişimcilere yol göstermek için oluşturulan bir eğitim çalışma grubudur.

CIO KOMİSYONU

CIO Komisyonu’yla bilişim teknolojileri girişimlerinde stratejiler, bilgisayar sistemlerinin ihtiyaçları ve hedefleri gibi birçok konuda çağın nabzını tutan çalışmalar ele alınıyor.

Bilişimle bir araya geliyor, sizinle büyüyoruz.

Bilişim teknolojileri gerek dünyada gerekse Türkiye’de en hızlı büyüyen ve dönüşen sektör. Bilişim alanında yapılan yatırımların, profesyonel, bilimsel ve teknik endüstrileri ve bir bütün olarak ekonomiyi geride bırakarak önümüzdeki on yıl içinde zirveye ulaşması bekleniyor. BİDER olarak içinde bulunduğumuz dönüşümün dinamiklerini anlıyor ve sektördeki tüm paydaşlarımızı bir araya gelmeye çağırıyoruz.

• Yazılım
  • Donanım
  • Hizmet

Bider'den Haberler

No Content Available

No Content Available

Akademi

Makaleler

App Store ve Google Play Store'da mevcuttur.

Bider Mobil uygulamamızı gördünüz mü ?

Sponsorlar